Kontaveit lõi kohtumise jooksul ühe serviässa, Teichmann aga ei saanud kirja ühtegi. Eestlanna tegi aga neli topeltviga ning Teichmann kaks. Kontaveit suutis kaheksast murdepallist ära kasutada kaks. Teichmann realiseeris kuuest murdepallist aga neli. Kõikidest pallivahetustest võitis Teichmann 69 ja Kontaveit 55.

Kui Kontaveit oli tänu kõrgele edetabelikohale avaringis vaba, siis Teichmannil tuli teise ringi jõudmiseks alistada üleeile hilisõhtul Venus Williams 6:2, 6:3.

Kontaveit ja Teichmann olid varasemalt vastamisi läinud kolmel korral ning kõik matšid olid siiani lõppenud eestlanna võiduga. Viimati kohtuti selle aasta veebruarikuus toimunud Peterburi turniiril, kus eestlanna võidunumbrid olid 6:3, 1:6, 6:3.

Teichmann läheb nüüd kolmandas ringis vastamisi rumeenlanna Simona Halepiga (WTA 16.).

Täna öösel tuleb väljakule ka teine Eesti tennisist Kaia Kanepi (WTA 31.), kes sai eile endiselt maailma esireketilt Naomi Osakalt loobumisvõidu. Teises ringis läheb Kanepi vastamisi hispaanlanna Garbine Muguruzaga (WTA 8.).

See kohtumine on National Bank Grandstand väljakul kavas viimasena ehk saab Eesti aja järgi alguse orienteeruvalt kell 2 öösel.