Hinnatud jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul sõltub Rabiot üleminek puhtalt mängijast, sest Juventus on valmis ta koheselt maha müüma.

Unitedi huviorbiidis olevat ka Lazio poolkaitsja Sergej Milinković-Savić. 27-aastase serblase eest tuleks inglastel välja käia 65 miljonit eurot, teatab Corriere dello Sport.

Terve suve Unitediga seostatud Frenkie de Jong soovivat aga Barcelona presidendi Joan Laporta sõnul Kataloonia klubisse edasi jääda.

La Gazzetta Dello Sport kirjutab, et United otsib ka ründeliini täiendust ning kaalub 33-aastase Austria koondise ründaja Marko Arnautovici palkamist. Mullu lõi Bolognas mängiv ründaja Itaalia meistriliigas 14 väravat.

BBC jalgpallikommentaatori Chris Suttoni sõnul oleks Arnautovici palkamine PR katastroof. „Toetajate silmis on see tõesti vale samm. Seal on miljon teist mängijat, kellega Unitedit oleks pidanud seostama. Ma ei saa sellest aru. See on absoluutne PR katastroof. Kui Arnautovic tuleb, paneb see Ten Hagi nii suure surve alla,“ leiab Sutton.

Erik ten Hagi juhendatav United alustas Inglise meistriliigat kaotusega, kui jäi nädalavahetusel koduväljakul üllatuslikult alla Brightonile 1:2.