Esimese seti võitis Kanepi 6:4. Kuni seisuni 5:4 võitsid mõlemad oma servigeimid kindlalt, aga siis suutis Kanepi kõige vajalikumal hetkel Samsonova pallingu murda.

Teist setti alustas Kanepi samuti kindlalt, aga kaks viimast tema servigeimi suutis Samsonova murda. Venelanna võitis teise seti 6:3.

Kolmandas setis võttis Kanepi seisul 2:3 meditsiinilise pausi. Mis eestlannat segas, polnud täpselt aru saada, aga sellises headuses nagu mängu alguses ta enam ei olnud. Kanepi suutis küll seisu 3:3 peale viigistada, aga järgmises servigeimis lasi ta Samsonoval oma pallingu murda. Lõpuks polnud venelanna võidus enam kahtlust.

Finaali statistika:

Samsonova - Kanepi

Enne mängu: Naised on siiani omavahel kohtunud korra ning ainsa matši on võitnud Samsonova. See juhtus mullusel Wimbledoni turniiril, kui venelanna võitis Kanepit 6:4, 6:2.

Eilsed poolfinaalid olid ühepoolsed. Karjääri viiendat WTA tiitlit jahtiv 37-aastane Kanepi alistas austraallanna Daria Saville`i (WTA 88.) 6:3, 6:1, 23-aastane Samsonova võitis hiinlannat Xiyu Wangi (WTA 95.) 6:1, 6:1.

Tänavu mais asus Samsonova veel maailma edetabelis 25. kohal. Venelanna on siiani võitnud ühe WTA üksikmängu tiitli.