Eesti koondise poolelt jäi mängust eemale neli pallurit. Kui haigestunud Henri Drell jäeti Leetu sõitnud koondisest varakult maha, siis nädala jooksul langesid rivist ka Maik-Kalev Kotsar, Sander Raieste ja Kerr Kriisa.

Eesti läks tänast mängu 19:13 juhtima, aga esimese veerandi lõpuks jäädi 19:22 kaotusseisu. Seejärel hakkas Leedu eduseisu suurendama. Esimese poolaja lõpuks oli Eesti taga 35:45 ja kolmandal veerandil kärises vahe kuni 15 punkti peale.

Eesti suutis mängu tagasi tulla, aga reaalset võiduvõimalust ei suudetud välja võidelda. Viimastel minutitel oli vahe viis kuni seitse punkti - kord vedasid Eestit alt vabavisked, siis jäeti korvi alt hea šanss lahendamata. Kohtumise lõpetas Kristian Kullamäe raske kolmepunktivise.

Kullamäe viskas Eesti kasuks 23 punkti, lisaks jäi tema arvele viis lauapalli ja kolm söötu, aga ka viis pallikaotust. Kaspar Treier tõi 20 punkti, Janari Jõesaar 12 punkti ja 9 lauapalli ning Matthias Tass 11 punkti, 10 lauapalli ja 6 söötu.

Leedu resultatiivseim oli 16 punktiga Ignas Brazdeikis, 15 punkti lisas Lukas Lekavicius. Leedul ei mänginud Jonas Valanciunas, Domantas Sabonis, Marius Grigonis ja Mindaugas Kuzminskas.

Eesti tabas kolmeseid 30-st 14. Ründelaudu sai Eesti kätte 16 Leedu 8 vastu, aga pallikaotusi tehti 16. Leedu piirdus vaid 6 pallikaotusega.

Delfi TV vahendab Delfi Kogupaketi tellijatele kõik augustis toimuvad Eesti korvpallikoondise kontrollmängud. Lisaks pühapäevasele Alytuses toimuvale Eesti ja Leedu kohtumisele on eetris Ilmar Kullami nimelisel turniiril toimuvad mängud Belgia ning Bosnia ja Hertsegoviinaga, mis toimuvad vastavalt 12. ja 14. augustil. Samuti on kavas Riias 19. augustil peetav matš Lätiga, keda eeloleval EM-il lubas aidata Kristaps Porzingis.