Meestest tuli kolmandale kohale Norman Banick Saksamaalt ajaga 08.56.27. Kusjuures jooksumaratonile läks ülimalt kindla liidrina Jamie Berry, kuid paraku luges britt mõniteist kilomeetrit enne finišit rada valesti ning otsustas pärast eksimuse ilmsiks tulemist võistluse katkestada. Tema jälgedes tegid sarnase vea ka norralane Kjell Magnus Antonsen ja Banick.

Omavahel võttis mõõtu ka 25 kolmeliikmelist meeskonda. Meestest võitis meeskond Mobire Team Craft koosseisus Cevin Anders Siim, Oskar Nisu ja Raido Mitt ajaga 07.43.58, naistest Team Trismile koosseisus Hanne Grete Hanvere, Eike Sild ja Mirjam Vint ajaga 09.25.52. Segatiimidest võidutses Win Diisel koosseisus Maarja Sau, Riho Rokk, Anton Kaletin ajaga 08.49.47.

Homme, 7. augustil kell 10 antakse Harku järve rannas start Ironman 70.3 Tallinn võistlusele, kus osalejad läbivad poole lühema distantsi. Ironman 70.3 Tallinn on ühtlasi ka triatloni Eesti meistrivõistluste distants. Võistluse finiš on Lennusadamas. Lähem info Ironman Tallinna kohta on leitav siit.

Blogi:

Enne võistlust:

6. augustil toimuv Ironman Tallinn võistlus algab 3,8 kilomeetrise ujumisdistantsiga Harku järves, jätkub 180,2 kilomeetrise rattadistantsiga, mis viib osalejad pealinnast välja ümbruskonna asulatesse ja läbi linna Lennusadamasse ning lõpeb 42,2 kilomeetrise jooksumaratoniga, mis koosneb neljast ringist pealinna tänavatel sisaldades ka väljakutsuvat kuid meeleolukat vanalinna lõiku.

Ironmani sarja Eesti võistluste peakorraldaja Ain-Alar Juhanson: „Ironmani võistlustel on alati olnud väga olulisel kohal emotsioon, mille võistlejad saavad. Üks meie põhimõtetest on see, et finišis peab igaüks saama sama hea kohtlemise ja elamuse nagu võitja, sest kõik, kes selle joone ületavad, on juba võitnud. Igal aastal panustame sellesse, et finiš oleks aina suurejoonelisem ja võimsam. Sellel aastal olemegi kogu finišiala ehitanud Lennusadamasse sisse ja see muudab finišeerimise kogu maailmas täiesti ainulaadseks.“