Parimaks mängijaks valiti Zakaria Beglarishvili, kes kahe esimese suvekuu jooksul tegi kaasa viis kohtumist ja lõi nendes kuus väravat ning andis kaks väravasöötu. Samuti valiti Beglarishvili nendest viiest kohtumisest neli korda mängu parimaks.

Beglarishvili resultatiivsuse toel teenis Levadia juuni- ja juulikuu jooksul tabelisse 13 punkti, kui võeti võidud Pärnu JK Vapruse, JK Tallinna Kalevi, Tartu JK Tammeka ja Tallinna JK Legioni üle ning mängiti viiki FC Kuressaarega. Selle saldoga asetseb Levadia tabelis 54 punktiga teisel kohal.

Kuu parima treeneri auhind läks aga Florasse, mille teenis Jürgen Henn. Juuni- ja juulikuu jooksul teenis Flora Henni juhendamisel kuuest mängust kuus võitu väravate vahega 21:3. Võidud suudeti võtta Nõmme Kalju FC, Pärnu JK Vapruse, JK Tallinna Kalevi, FC Kuressaare ning kaks korda ka Tallinna JK Legioni üle.

Nende mängude toel teeniti juunis ja juulis Premium liigas kõige rohkem punkte, mille abil tõsteti kogusumma 59 peale. Sellega hoiab Flora Premium liiga esikohta. Hennil õnnestus kuu parima treeneri auhind võita sel hooajal juba kolmandat korda.

Kuu parimaid mängijaid ja treenereid tunnustab alates 2018. aastast juveeli- ja kellakauplus Goldtime. Sel hooajal jagatakse kuu parimate auhindu Premium liigas, Esiliigas ja naiste Meistriliigas.