Allase sõnul pole Paidel mitte mingisugust võidukohustust ning nende jaoks saab eelkõige määravaks see, kuidas suudetakse pingega toime tulla.

„Karelil (Paide peatreener Karel Voolaid - R.H.V) on selline taktika, et ta ei karda kedagi ega midagi. Aga oma bravuurikate sõnavõttudega võib ta mängijatele surve peale panna. Kui väheste kogemustega mängijad asju korralikult läbi ei mõtle, siis võib neil tekkida tõsine läbipõlemisoht. Sest tegelikult pole ju vahet, kas tuleb vastu Kuressaare või Anderlecht, jalgpall on ikka samasugune. Osad ei suuda aga nii mõelda ja võib juhtuda, et hakatakse jalga väristama. Samas on Karel muidugi juba sel suvel tõestanud, et suudab mängijaid väga hästi vaimselt ette valmistada,“ rääkis Allas, et teda mängu osas kahetised tunded.

„Kõik räägib loomulikult Anderlechti kasuks, sest nende eelarved ja võimalused on võrreldes Paidega täiesti teised. Aga midagi võimatut ma ei näe“, on endine eesti koondislane lootusrikas. „Paide on saanud oma kaitse hästi toimima ja Tallinnas on neil kindlasti võimalus olemas. Kui Klavanil on hea päev ja teised suudavad pea külmana hoida, siis ma ei näe mingit põhjust, miks Paide ei võiks üllatada.“

Allase sõnul on väikelinna klubi edu rajatud eelkõige tugevale kaitsele (viimase 250. minuti jooksul pole Paidele Konverentsiliigas löödud ainsatki väravat) ning see eristas neid Euroopas ka teistest Eesti meeskondadest. „Ma arvan, et tänu heale kaitsele ei ole Paide läinud mängudele suure hurraaga peale. Flora lõikas just sellega näppu, et mindi liiga agaralt ründama ning Levadia ei suutnud treenerite taktikalist nägemust väljakul ellu viia,“ rääkis Allas.

„Tundub, et Paidel on piisavalt sisu ja sügavust, sest mängu lõpus pole kordagi ära murdutud. Meeskond on viimastel minutitel alati väga targalt tegutsenud, osatakse aega viita ja vajadusel vigu teha. Ma arvan, et Karel on teinud selles osas tõsised korrektuurid, sest hooaja alguses kaotasid nad just mängu lõppudega palju punkte,“ on pärnakas kindel, et Paide on oma varasemaid mänge kõvasti analüüsinud.

„Paide on saanud edukatest euromängudest palju lisamotivatsiooni ja ma arvan, et nad teevad ka koduses liigas väga tugeva hooaja lõpu!“ rääkis Allas, et hoiab sõber Voolaidile kõvasti põialt.