31-aastane Wijnaldum oli eelmisel suvel liitumas FC Barcelonaga, kuid lõpuks suutis PSG suure rahapakiga mängija endale meelitada. Wijnaldum sõlmis PSG-ga kolme aasta pikkuse lepingu, kuid Pariisis tuli tal leppima peamiselt vahetusmängija rolliga.

Wijnaldum sai PSG-s hooaja peale kirja küll 38 mängu ja kolm väravat, kuid mänguminutite arv oli poole väiksem kui varasemalt Liverpoolis.

Nüüd kirjutavad mitmed väljaanded ning ka tunnustatud üleminekute spetsialist Fabrizio Romano, et Wijnaldum on liitumas AS Romaga. Tegemist saab ilmselt olema laenulepinguga ning PSG maksab jätkuvalt osa poolkaitsja palgast.

AS Roma peatreenerile José Mourinhole oleks Wijnaldum järjekordseks oluliseks täienduseks. Sel suvel on Mourinho Rooma toonud juba Paulo Dybala, Nemanja Matici, Zeki Celiki ja Mile Svilari.

Eelmisel hooajal tüüris Mourinho AS Roma Konverentsiliiga võitjaks, Itaalia meistrivõistlustel saavutati kuues koht. Algaval hooajal on AS Romal Konverentsiliiga võitjana koht olemas Euroopa liiga alagrupiturniiril. Itaalia meistriks krooniti AS Roma viimati hooajal 2000/01.

Edaspidi rohkem noortele panustada sooviv PSG tahab Wijnaldumi asemel meeskonda tuua 24-aastast Portugali koondise poolkaitsjat Renato Sanchest. Praegu kuulub Sanches Lille’i ridadesse.

Lille’iga on varasemalt seotud olnud nii PSG värske peatreener Christophe Galtier kui ka sel suvel ametisse asunud spordidirektor Luis Campos.