Tüvšinbajar ründas 2021. aasta aprillis kolleegi ja oma parimat sõpra Erdenebileg Enkhbati. Raskeid peavigastusi saanud Enkhbat toimetati haiglasse, sama aasta 24. detsembril aga suri Enkhbat rünnaku käigus saadud vigastustesse. Kohaliku meedia teatel oli Tüvšinbajar sõpra rünnates alkoholijoobes.

Kui 2021. aasta aprillis määrati Tüvšinbajarile sõbra ründamise eest 20 päeva pikkune vanglakaristus, siis tänavu suvel toimus uus kohtuistung ja nüüd saadeti ta trellide taha 16 aastaks.

Inside The Games kirjutab, et Tüvšinbajar lõi mitu korda oma sõpra vastu pead ja lisaks ründas ta teda ka ühe raske objektiga, milleks oli ilmselt kivi.

Tüvšinbajar oli enne rünnaku avalikuks tulemist ka Mongoolia olümpiakomitee esimees. Sellelt positsioonilt astus ta seejärel tagasi.

Lisaks 2008. aasta olümpiakullale võitis Tüvšinbajar 2012. aastal Londoni OM-il hõbemedali. Maailmameistrivõistlustelt on tal ette näidata 2015. ja 2017. aasta pronksmedalid. Aasia meistrivõistlustelt on ta võitnud neli medalit ja korra on ta kroonitud nii Aasia mängude kui ka Aasia meistrivõistluste võitjaks.