Avasetis asus eestlanna kahe murde järel 5 : 1 juhtima ning kuigi siis kaotas Kanepi ka ise korra oma pallingugeimi, kuulus sett 6 : 3 talle.

Teine sett algas kahe järjestikuse oma servigeimi kaotusega ning seejärel püsis seis tasakaalus kuni 3 : 3-ni. Siis murdis Kanepi vastase pallingu seitsmendas ja üheksandas geimis, pannes matšile võiduka punkti.

Kanepi lõi tund ja 22 minutit kestnud kohtumise jooksul seitse ässa ja patustas seitsme topeltveaga. Murdepalle realiseeris eestlanna üheteistkümnest viis ja belglanna kuuest kaks.

Teises ringis kohtub 37-aastane eestlanna Hiina tennisisti Lin Zhu`ga (WTA 97.), kes alistas avapäeval briti Harriet Darti (WTA 85.) 6 : 4, 6 : 3.

Kanepil on turniiril kuues asetus. Kõrgeima paigutusega mängija on maailma seitsmes reket Jessica Pegula (WTA 7.), kes sai avaringis jagu Hailey Baptiste`ist (WTA 148.) kindlalt, 6 : 2, 6 : 2. Teise asetusega on nooruke britt Emma Raducanu (WTA 10.) ja kolmanda paigutusega endine esireket Simona Halep (WTA 16.).

Halepiga, kes sai eile hilistõhtul jagu Cristina Bucsast (WTA 123.) 6 : 3, 7 : 5, võib Kanepi kohtuda kolmandas ringis ehk veerandfinaalis. Raducanu alustab turniiri täna.