Seitsmekordse vormel 1 maailmameistri abikaasa Corinna Schumacher ostis Mallorca saarele luksusliku villa 2018. aastal. Uhke puhkekompleksi hind oli 30 miljonit eurot ja varem kuulus see Madridi Reali vutiklubi presidendile Florentino Pérezile.

Villa asub 15 000-ruutmeetrisel krundil, kust leiab muu hulgas kaks basseini ja helikopteri maandumisplatsi. Maja kõrgub keset kaunist aeda ja on vaatega merele.

Nüüd on Schumacherid oma valdusi Hispaania saarel laiendanud. Ajakirja Bunte andmetel on nad 3,6 miljoni euro eest ostnud 54 315 ruutmeetri suuruse maatüki oma puhkemaja lähedale.

Praegu asuvad krundil lagunenud majad, kuid Saksa väljaande teatel on Corinnal uue maatüki jaoks suured plaanid. Ta kavatseb sinna ehitada hobusetallid ja pärast seda võib Mallorca villast saada juba pere alaline elamispaik.

Schumacherite 25-aastane tütar Gina Maria on teatavasti väga edukas ratsanik. Ta on võitnud MM-kulla reiningus.

Michael Schumacher sai 2013. aasta lõpus mäesuusaõnnetuses raskelt vigastada. Endise vormelistaari praeguse tervisliku seisundi kohta info puudub, kuna tema lähedased on sel teemal aastaid vaikinud.

Ajalehe Bunte andmetel on 53-aastane Schumacher teadvusel, kuid ei suuda suhelda. Praegu hoolitsetakse tema eest Šveitsis Glandis asuvas villas.

Bunte väidab, et perekond plaanib nüüd Mallorcal asuvasse villasse ehitada ruumid, kus meditsiiniõed ja arstid saaksid eksmaailmameistri tervise eest parimal võimalikul viisil hoolt kanda.