UFC boss Dana White kinnitas, et Pena vajas lisaks arstide tähelepanule ka ilukirurgi abi, kuna tema otsaesine sai matši käigus tõsiselt viga.

Pena oli eelmise aasta detsembris võitnud omavahelise matši teise raundi alistusvõttega. Nüüd võttis Nunes kohtunike häältega kindla revanši. Nunese võidunumbriteks märgiti 50:45, 50:44 ja 50:43.

„Matši järel toimunud arstlikul ülevaatusel selgus, et Juliannal oli otsaesisest puudu suur tükk. Ta läks koheselt ilukirurgi juurde,“ rääkis White, kes vihjas, et 32-aastase Pena karjäär võis sellega halvemal juhul läbi saada.

„Tal kulub paranemiseks nüüd päris kaua aega. Seejärel on kõik juba lahtine,“ lisas White. „Teda klohmiti päris halastamatult. Esimeses kahest raundis sai ta viis või kuus päris kõva obadust. Ta sai tõsiselt viga. Ta peab kindlasti nüüd aja maha võtma, puhkama ja tütrega aega veetma. Seejärel vaatame, kas on võimalik edasi minna.“

Kukk-kaalu meistrivöö tagasi saanud 34-aastast Nunest loetakse praegu parimaks naisvabavõitlejaks. Lisaks on tema valduses ka UFC sulgkaalu meistrivöö.