Mullune Soome MM-ralli lõppes Rovanperäle kodupubliku pettumuseks teelt välja sõitmisega. Korra on Rovanperä legendaarse võistluse võitnud, kuid seda WRC-2 Pro arvestuses.

DirtFish uuris Rovanperält, kas kodusel MM-rallil võistlemine tekitab ka lisapingeid. „Vähemalt eelmisel aastal ma küll midagi ei tundnud,“ sõnas ta. „Tegelikult nautisin nädalavahetust väga. Loodame olla sel aastal kiired. Arvan, et saame nädalavahetust nautida.“

Viimati jäi Soome ralli võit soomlaste kätte 2017. aastal, mil võidutses Esapekka Lappi. „Loomulikult tahan seda võitu inimestele jagada,“ rääkis Rovanperä, et soovib kaasmaalaste ootuse lõpetada.

21-aastane soomlane, kes juhib lähimat jälitajat Thierry Neuville'i 83 punktiga, lisapingete pärast ei muretse. „Pärast kõiki neid tänavusi võite pole meil vaja enam midagi tõestada,“ sõnas. „Püüame võita Soome etappi nagu iga teist rallit. Kui me ei suuda, siis me ei suuda.“

Rovanperä on tänavusest seitsmest rallist võitnud viis. Ühelgi madalamal poodiumiastmel ta tänavu olnud polegi. Monte Carlos oli soomlane neljas ja Sardiinias viies.