United pidas pühapäeval Old Traffordil hooajaeelse viimase kontrollmängu Hispaania klubi Rayo Vallecanoga. Kohtumine lõppes 1 : 1 viigiga, tulemusest rohkem kõneainet pakkus aga Cristiano Ronaldo ümber toimuv.

37-aastane portugallane, kes oli jätnud kogu senise suvise sõprusturnee vahele, vahetati ainsa Unitedi mängijana poolajal pingile. Ronaldo sattus aga tähelepanu keskpunkti, sest otsustas juba enne kohtumise lõppu staadionilt lahkuda. Fännide seas on see sotsiaalmeedias tekitanud omajagu pahameelt.

The Guardiani ja ESPN-i teatel ei soovinud klubi kinnitada, kas Ronaldol oli luba enne kohtumise lõppu staadionilt lahkuda. Mis põhjustel Ronaldo kohtumist lõpuni ei vaadanud, pole avaldatud.

Kuna United oli juba varem teatanud, et mängujärgset pressikonverentsi nad sedapuhku ei korralda, ei saanud meedia ka peatreenerile Erik ten Hagile Ronaldot puudutavaid küsimusi esitada.

Mängu eel andis ten Hag intervjuu Sky Sportsile, rääkides, et Ronaldo pole veel teistega sama heas vormis. „Kindlasti pole ta ülejäänud meeskonnaga samal tasemel, sest tal jäi mitu nädalat vahele. Ta vajab mänge ja palju trenni,“ sõnas ten Hag.