Ajakirja peatoimetaja Raul Ojassaar kätt jalgpalliülekande operaatorina. Kui keeruline töö on ühest tavalisest Eestis toimuvast jalgpallimängust otsepildi tootmine ning milliseid ootamatuid katsumusi pakub töö operaatorina?

Põhjalikult vaadatakse ette 17. augustil toimuvale legendide lahingule Eesti ja Soome endiste koondislaste vahel, kus saadetakse pidulikult erru 100+ koondisemängu klubi liikmed Aleksandr Dmitrijev, Enar Jääger ja Dmitri Kruglov. Mida räägivad mehed ise üksteisest ning milliste mõtetega nad oma lahkumisetendust ootavad? Ette vaadatakse ka teisele augusti lõpu sündmusele – Tartu Tammeka korraldab juba kümnendat korda „Roosat jalgpalli“, mis tuleb suuremalt kui kunagi varem.

Rannajalgpalli külgedel räägib oma põnevast teekonnast rannakoondisesse tiimi värskeim lisandus Martin Thomson, kes jõudis Eesti koondisesse ootamatut teed pidi – rannajalgpalli hakkas ta tõsisemalt mängima alles aasta tagasi Taanis olles, kusjuures eelnevalt on ta aastaid mänginud FC Elva ridades muruvutti.

Lõbus lõpulugu katsetab tööriista, mis laseb simuleerida 64 meeskonnaga MM-finaalturniiri. Kui tihti võiksime sellisel juhul maailma suurimal laval näha Eestit?

Mängijaks luubi all on FC Flora ja Eesti naistekoondise keskpoolkaitsja Jaanika Volkov, ajaloorubriigis on varasemate MM-finaalturniiride kokkuvõtete seeria jõudnud 2006. aasta turniirini. Postritel on Mari Liis Lillemäe, Jack Grealish, Karol Mets ja Beth Mead.