Autoralli MM-sarja promootorit esindav Simon Larkin ütles intervjuus Soome ajalehele Keskisuomalainen, et ideaalis on järgmisel hooajal kalendris kõik kontinendid peale Antarktika. „Oleme otsustanud minna järgmisel aastal Lähis-Itta ja oleme lõpusirgel Põhja-Ameerikasse etapi viimisega, see juhtub kas järgmisel või ülejärgmisel hooajal. Meie eesmärk on, et MM-sarja sõidetaks nii Põhja- kui ka Lõuna-Ameerikas,“ ütles Larkin.

Kui tänavu oli kavas 13 ja järgmisel aastal on 14 etappi, siis ülejärgmisel võib neid olla juba 15. „Aga me tahame laieneda Euroopast välja, mistõttu siin sõidetavate rallide arv ei kasva,“ lisas ta.

Ajalehe andmetel on Portugali ja Kataloonia rallidel oht MM-rallidest ilma jääda, sellisel juhul pääseksid kalendrisse Küpros ja Läti. Kui Läti on seni parimal juhul korraldanud vaid EM-etappi, siis Küpros võõrustas WRC-masinaid selle sajandi alguses kaheksal korral.

Lähis-Idas saab tõenäoliselt etappi korraldada Saudi Araabia. Sinna piirkonda liikumine pole üllatav, sest praegune FIA ​​president Mohammed bin Sulayem on 14-kordne Lähis-Ida võitja. „Meil ​​on suurepärane talveralli Rootsis, kurnavad kruusarallid Sardiinias ja Kreekas, fantastiline asfaldiralli Horvaatias ja kiire kruusaralli Soomes. Kuid meil puudub MM-sarjas üks tõeline kõrberalli,“ arutles Larkin, kelle väitel saab uue hooaja kalender avalikuks augusti jooksul.