Lappi alustas hooaega hästi, sõites veebruaris Rootsi lumel välja kolmanda koha, kuid aprillis Horvaatias ja juunis Sardiinias tuli tal katkestada. Rally Estonial leppis soomlane kuuenda kohaga.

„Kiirus on igal pool olnud hea, see on positiivne. Eesti võistlusele lähenesin üldiselt ehk veidi rahulikumalt, kui eesmärgiks oli kindlasti finišisse jõuda. Ülejäänud võistlused, nagu ütlesin, on kiirus olnud hea, aga kaks katkestamist pole muidugi head asjad,“ kommenteeris Lappi Iltalehtile oma hooaja esimest poolt.

„Teisalt ei saanud ma Sardiinia katkestamist vältida, kuid Horvaatiat oli see võimalik. Võib-olla oli see selline rutiini puudumine. Sellegipoolest paneksin ma senisele hooajale pigem positiivse hinde,“ lisas 31-aastane soomlane.

Mida arvab Lappi võimalusest ka uuel hooajal WRC-sarjas jätkata? „Ma tõesti ei tea, ma pole sellele veel isegi mõelnud. Kindlasti kui ma kõikidel ülejäänud võistlustel välja sõidan, pole mul järgmisel aastal enam vaja sõita. Aga kiirust ma ei pea enam tõestama. See on kindlasti juba tõestatud,“ leiab soomlane.

Lappi meeskonnakaaslane Kalle Rovanperä on seitsmest sõidetud MM-rallist võtnud lausa viis võitu. „Kogu asja kirjeldamiseks pole enam sõnu. Kalle teab, kuidas selle kiirusega kogu aeg stabiilselt ja usaldusväärselt sõita. Ma arvan, et ta on vähemalt teatud mõttes kõvem kui kaks Sebastienit (Loeb ja Ogier),“ kiitis Lappi noort tiimikaaslast.

Lappi, kes jagab tänavu Toyotas kolmandat masinat koos Ogier`ga, saab uue võimaluse oma kiirust tõestada järgmisel nädalal toimuval Soome rallil. Soomlane on seejärel stardis ka augustis Belgia asfaldirallil.