40-aastane eksväravavaht sai karistuseks kahe aasta pikkuse tingimisi vanglakaristuse ja 30-päevase reaalse vangistuse. Viimast ta siiski kandma ei pea, sest ameeriklanna viibis pärast vahistamist võõrutusravil.

Lisaks tuleb eksjalgpalluril tasuda 2500 dollari suurune rahatrahv ja katta 600-eurone veretesti kulu.

Solo jäi politseile vahele tänavu 31. märtsil Põhja-Carolinas ühel Walmarti parkimisplatsil. Purjuspäi autot juhtinud naise masinas olid sel hetkel ka kaks tema väikest last. Veretestiga selgus, et ameeriklanna joove oli lubatust kolm korda suurem.

Algselt süüdistati naist ka laste väärkohtlemises ja politseile vastuhakkamises, kuid nendest süüdistustest kohtus loobuti. Vahistamise hetkel oli eksjalgpallur rooli taga maganud, samas kui masin töötas ja kaheaastased kaksikud istusid tagaistmel.

Solo teatas pärast kohtuotsust sotsiaalmeedias, et juhtunu oli tema elu suurim eksimus. „Selgelt mu elu halvim viga. Ma alahindasin seda, kui hävitavaks osaks minu elus on saanud alkohol. Nii suure eksimuse tegemise pluss on see, et rasketest õppetundidest õpitakse kiiresti ja tihti valusalt.“