Championat.com kirjutab, et Läti koondise ründaja Miks Indrašis langes kodumaal suure sõimu alla, kui sõlmis lepingu Moskva Spartakiga. Lätlane oli sunnitud seetõttu lepingust lahti ütlema ja kolis Saksamaale Schwenningeni Wild Wingsi klubisse.

„Huvitav, kuidas oma mängija ja kaasmaalase tagakiusamises osalenud lätlased ei häbenenud nii käituda? Eriti arvestades asjaolu, et Miks vajas raha lapse ravimiseks, mistõttu otsis ta enda jaoks parimat rahateenimise viisi,“ kirjutab Venemaa spordiportaal.

Lisaks olevat portaali sõnul täbaras olukorras Läti koondise väravavaht Janis Kalniņš, kes visati pärast Habarovski Amuuriga lepingu sõlmimist rahvuskoondisest välja.

„Esiteks tuli uudis, et Läti jäähokiliit otsustas väravavaht Janis Kalninšit Venemaa klubisse ülemineku tõttu koondisse mitte kutsuda. Tuletame meelde, et alates 30. aprillist kehtib Lätis seadus, mille kohaselt Venemaa klubide esindajaid automaatselt Lätit esindada ei saa. Absurdne? Rohkem kui, kuid on tõenäoline, et Janis sai väga haiget. Kohalikud funktsionäärid ja ametnikud aga ei rahunenud ja läksid kaugemale. Täna teatas sama kurikuulus Läti alaliit oma ametlikul kodulehel, et blokeeris väravavahi ülemineku Amuuri,“ kirjutab Championat.com.

Tänavusel taliolümpial Lätit esindanud Kalininš mängis mullusel hooajal rootlaste Växjö Lakersi ja soomlaste Tampere Tappara eest.

Jaga
Kommentaarid