Tööülesandeks on neil jälgida Bundesliga ja Premier League’i kohtunike tööd. Käed-jalad on tööd täis ka Eesti klubidel ja teistel ametnikel.

Neljapäeval, 28. juulil kohtuvad Serravalles SS Tre Fiori FC (San Marino) ja B36 Tórshavn (Fääri saared). Kohtunike vaatleja on Uno Tutk, kes jälgib Saksamaa Bundesliga kohtunikebrigaadi: peakohtunik Daniel Schlager, abikohtunikud Robert Kempter ja Arno Blos ning neljas kohtunik Tobias Reichel. Meeskondade eelmine mäng lõppes seisuga 1:0 B36 kasuks.

Sofia CSKA (Bulgaaria) ja FK Makedonija Ǵ.P. 1932 (Põhja-Makedoonia) vaheline mäng algab samal päeval Sofias. Eelmisel nädalal peetud kohtumisel ei jõudnud kumbki meeskond väravate löömiseni. Selle nädala mängus on vaatleja Hannes Kaasik, kelle vaatluse alla kuulub Inglismaa kohtunikebrigaad: peakohtunik David Coote, abikohtunikud Ian Hussin ja Nick Hopton ning neljas kohtunik Robert Jones.

Samal päeval kell 19 astuvad Orheis vastamisi Orhei FC Milsami (Moldova) ja Kuopio KuPS (Soome). Mängu delegaat on Oleg Harlamov. Eelmine kohtumine lõppes 2:2 viigiga.

Pärnu Rannastaadionil kell 19 lähevad vastamisi Paide Linnameeskond ja Ararat-Armenia (Armeenia), kelle eelmine kohtumine lõppes 0:0 viigiga. Kohtumist teenindavad Poolast pärit kohtunikud: peakohtunik Damian Sylwestrzak, abikohtunikud Marek Arys ja Adam Karasewicz ning neljas kohtunik Paweł Malec. Kohtunike vaatleja on Kostadin Gerginov (Bulgaaria), mängu delegaat on Nina Hedlund (Norra).

A. Le Coq Arenal astuvad kell 20 võistlustulle FC Levadia ja Hibernians FC (Malta). Eelmisel nädalal võõrsil peetud mäng lõppes seisuga 3:2 vastaste kasuks. Tulevasel kohtumisel on kohtunike vaatleja Vladimír Medveď (Slovakkia), kelle vaatluse alla kuuluvad Armeenia kohtunikud: peakohtunik Henrik Nalbandyan, abikohtunikud Artur Gdlyan ja Vanik Simonyan ning neljas kohtunik Zaven Hovhannisyan. Mängu delegaat on Sanja Bosanac-Perišić (Montenegro).