Eestlastest tõi parima tulemuse koju Karl Tani Priilinn-Türk, kes võistles kehakaalus üle 100 kilo ning jäi oma kaalukategoorias alistamatuks. Eesti judoka esimeseks võidetud vastaseks oli serblane Andrija Stosic. Teises ringis alistas Priilinn-Türk Itaalia judoka Lorenzo Paradiso ning kolmandas tšehhi Jakub Kalous´i. Viimases kohtumises oli eestlase vastaseks sakslane Paavo Ploehnert, kelle üle sai Priilinn-Türk veenva võidu. Tugeva sooritusega saavutas Priilinn-Türk võistluspäeva lõpuks esikoha ning võitis kuldmedali.

Eesti judoka Patrik Roostfeldt maadles kehakaalus kuni 90 kilo, kus võistles 24 judokat. Roostfeldt oli esimeses ringis vaba ning alistas seejärel ukrainlase Bohdan Omelchenko, mis avas talle tee veerandfinaali. Veerandfinaalis võitis Roostfeldt sakslast Marius Rasti. Poolfinaalis oli aga sel korral eestlasest tugevam leedukas Augustas Slyteris, kes võitis hiljem ka hõbemedali. Roostfeldti jaoks jätkus võistlus pronksimatšis, kus Eesti judoka pidi sel korral tunnistama sakslase Tom Droste paremust. Roostfeldti tulemuseks jäi tugev EK-etapi viies koht.

Judoka Matheas Trilljärv lõpetas võistluse üheksandal kohal kehakaalus kuni 73 kilo, kus konkurents oli erakordselt tugev. Kokku võistles Trilljärve kaalukategoorias 43 sportlast. Trilljärv oli esimeses ringis vaba. Teises ringis võitis ta prantslast Nathan Fabre-Charrasi ja kolmandas ukrainlast Denys Doktorovi. Veerandfinaalis aga oli aga sel korral eestlasest tugevam belglane Zelemkhan Batchaev, kes hiljem tuli ka kaalukategooria võitjaks. Trilljärv pääses edasi lohuturingidesse, kuid kaotas seal hilisemale pronksmedalistile Saksamaa judokale Kevin Abelthauserile.

Kaalukategoorias kuni 81 kilo võistelnud Randel Päästel sel korral avaringist edasi ei pääsenud.