„Sõitsin terve sõidu väga targalt ja üritasin võimalikult palju „ökonoomitada“, sest ilm oli kuum ja sõit ise raske,“ rääkis Ärm võistluse järel. „Jooksikute grupp sõitis päris varakult eest ära, mina ise jäin sel hetkel peagruppi, kus rünnakud ei lõppenud ja sõidu teises pooles sain omakorda väikese pundiga eest minema sõita. Töötasime hästi koos, kuni saime jooksikute grupi kätte. Minul oli seal olemas kolm tiimikaaslast ning seejärel hakkasid ainult ründamised pihta. Kõik tahtsid üksi eest ära saada, aga meie suutsime klubiga hästi rünnakuid kontrollida. Viis kilomeetrit enne lõppu tegin väga valusa rünnaku ja sain üksinda minema. Hetk hiljem jõudsid mulle järgi veel kaks ratturit, kellest üks oli minu tiimikaaslane. Pidime koos targalt sõitma, et saaksime konkurendi enne finišit maha jätta. See tuli hästi välja.“

Pithie võiduajaks oli kolm tundi, 53 minutit ja 51 sekundit. Ärm kaotas tiimikaaslasele viie ja kolmanda koha saanud Morne van Niekerk (St Michel – Auber93) 13 sekundiga. Teise koha näol on tegemist 22-aastase Ärmi ühe karjääri parema tulemusega.

Teise eestlasena võistlustules olnud Norman Vahtra (Go Sport – Roubaix Lille Metropole) sai kirja 78. tulemuse, kaotades võitjale kuue minuti ja 26 sekundiga.