Vingegaardist sai teine taanlane peale Bjarne Riisi, kes Tour de France'il võidutsenud. Riis sai vägeva saavutusega hakkama 1996. aastal.

Sümboolsel viimasel etapil, kus suuri vahesid enam sisse ei tehta, sai Vingegaard 77. koha. Ta ületas finišijoone koos Jumbo-Visma tiimikaaslastega koos. Kaotust viimase etapi võitnud belglasele Jasper Philipsenile (Alpecin-Deceuninck) kogunes 51 sekundit.

Üldarvestuses krooniti Vingegaard Tour de France'i üldvõitjaks sloveeni Tadej Pogacari (UAE Team Emirates) ees kahe minuti ja 43 sekundilise eduga. Kolmanda koha kindlustas üldarvestuses britt Geraint Thomas (Ineos Grenadiers), kes kaotas Vingegaardile lõpuks 7.22.

„See on suurim rattavõistlus, mida võita ja nüüd ma olen sellega hakkama saanud. Seda ei võta minult keegi ära,“ rõõmustas Vingegaard Eurospordi vahendusel pühapäeval. „Uskusin alati, et suudan tuuri võita, kuid reaalselt tundus see võimalik pärast 18. etappi.“

Vingegaard krooniti lisaks üldvõitjale ka mägedekuningaks. Tema tiimikaaslane Wout van Aert võitis rohelise parima sprinteri särgi. Pogacar teenis parima noorratturi valge särgi.