Korraldajate teatel oli kiirturniir festivali kõige kõrgetasemelisem võistlus, kus nii Volodin kui ka Agrest kogusid 7 partiist 6 punkti. Kolmanda koha sai sama punktide arvuga Kantans, kellele järgnesid turniiri kõrgeima reitinguga mängija, Hispaania suurmeister Alexei Shirov ning viienda koha saanud Mihkel Vohla, kes mõlemad kogusid 5,5 punkti.

Reedel lõppenud Paul Keres Classic Open oli klassikalise ajakontrolliga turniir, kus kindla esikoha viis Lätti suurmeister Toms Kantans, kes kogus üheksast partiist 8,5 punkti. Teist kohta jagasid FIDE lipu all võistelnud suurmeister Nikita Maiorov ja rahvusvaheline meister Artem Smirnov. Maleolümpiale sõitvatest Eesti maletajatest kogus kuuenda koha saanud Kirill Chukavin 6 punkti ning parim naismängija Margareth Olde 5,5 punkti.

Festival lõppes täna välkturniiriga, kus partiid olid kuni kolme minuti pikkused ning käigud tuli teha kahe sekundiga. Turniiri võitis Nikita Maiorov, kellele järgnesid Agrest ja Chukavin.

Maailma 32. maletaja, suurmeister Shirov andis reedel festivali toetajatele malesimultaani. Üheksast vastasest ainsana õnnestus suurmeistrilt pool punkti kätte saada viigi saavutanud Urmas Randma (Treeningpartner).

„Kerese mälestusfestival oli tõeline malepidu, mis tõi kuurortlinna mängijad mitmest riigist. Kõrget sportlikku taset pakkusid tippmängijad ning tore oli näha, kuivõrd entusiastlikult lõid festivalil kaasa noored mängijad. Mitmele Eesti maletajale oli Kerese festival viimane võistlus enne sõitu Indias toimuvale maleolümpiale,“ ütles festivali peakorraldaja Hendrik Olde.