Vähe sellest, et Red Bulli vormelimeeskonna noorte sõitjate eest vastutav Helmut Marko andis nädala alguses teada, et tiim on Jüri Vipsi igasuguse toetamise tema rassistlike ütlemiste tõttu lõpetanud, jäi Vips F2 sarja Prantsusmaa GP-l punktideta.

Kvalifikatsioonis ei õnnestunud Vipsil talle omast kiirust saavutada ja ta sai kirja seitsmenda aja. Sprindisõidu start oli kohutav ning Vips langes neljandalt kohalt seitsmendaks, tõusis lõpuringidel kuuendaks, kuid rikkus reegleid, sai viiesekundise karistuse ja lõpuprotokolli märgiti 11. koht.

Põhisõidu stardis tõusis Vips koha võrra, kui ei suutnud eespool kihutajate tempot hoida. Hitechi tiim keeras tal ka rattavahetuse untsu – seal kulus kümme liigset sekundit – ja Vips pidi leppima 12. kohaga. Ühtlasi polnud Vipsil kiirust ja ka õnnestunud boksipeatuse korral saanuks ta parimal juhul üheksanda koha. See oli juba neljas nädalavahetus üheksast, kui Vips sootuks punktideta jäi.

Kui sõita jääb veel viis etappi, on Vipsil koos 67 punkti ja ta langes kokkuvõttes 12. kohale. Liider on Felipe Drugovich 173 punktiga.