Eesti alustas esimest geimi koosseisus sidemängija Markkus Keel, nurgaründajad Kevin Saar ja Stefan Kaibald, temporündajad Mart Naaber ja Henri Treial, diagonaalründaja Timo Tammemaa ning libero Johan Vahter. Teises geimis tulid Treiali ja Tammemaa asemel platsile Mihkel Varblane ja Valentin Kordas, kolmandas geimis alustas Saare asemel Märt Tammearu ning neljandas Keele asemel Robert Viiber. Episoodiliselt aitasid koondist ka Kristo Kollo ja Karli Allik, vahendas volley.ee.

Avageimis Eestil võiduvõimalust ei tekkinud, tunnistades võõrustajate kindlat 25:16 paremust. Teises geimis kogus Eesti 20, kolmandas 23 ning lisageimis 22 punkti. Kogu mäng läks seega 3:0 (25:16, 25:20, 25:23) ja lisageim 25:22 paremusega Türgile.

15 punktiga tõusis külaliste resultatiivseimaks Kordas, kes näitas rünnakul 50-protsendilist efektiivsust. Varblane assisteeris 12, Kaibald 10, Naaber 7 ja Tammearu 6 punktiga. Saar ja Kollo tõid kaks ning Viiber ja Tammemaa ühe punkti.

Kui pallingu vastuvõtul oli protsentidega 44-37 edukam Eesti, siis rünnakul jäime vastasele selgelt alla – Türgi lahendas rünnakuid 52- ja Eesti 42-protsendiliselt. Blokipunkte märgiti Eestile kaheksa ja Türgile seitse ning serviässasid Eestile neli ja Türgile seitse. Pluss-miinus arvestuses jäi Türgi 32-ga ja Eesti 15-ga plussi.