Reedeses kvalifikatsioonis oli Aigro 15. ning Maltsev 32. mees, kuid laupäevasel põhivõistlusel sai Maltsev kaasmaalasest parema koha. Esimeses voorus hüppas Aigro 120,5, aga teises vaid 114,5 meetrit, mis andis kokku 28. positsiooni. Maltsev tegi avavoorus kesise 106-meetrise soorituse, millega ta oli 28. Ent teises ringis pani 22-aastane mägikotkas kõvasti juurde ja 122,5 meetrine sooritus tõstis ta 25. kohale.

Maltsev jäi enda päevaga rahule. „Arvestades viimaseid treeninghüppeid, siis tänased sooritused olid korralikul tasemel. Esimesel hüppel tuulejumal väga ei aidanud, kuid õnnestus edasi saada. Teises voorus olid tingimused märksa võrdsemad ja selle hüppega jään rahule,“ lausus Maltsev.

Aigro sõnul oli tal mäel endiselt raskusi. „Kvalifikatsioonis olin küll 15., aga sisse jäi veel palju. Esimese vooru hüpe oli nende kahe päeva peale parim, kuid ajastuse taha jääb endiselt mitmeid mitmeid meetreid varu. Teise vooru hüppel jäin totaalselt otsal hiljaks. Pigistasin küll lennuga niipalju kui võimalik, et mõni meeter juurde tuleks, kuid jah,“ ütles Aigro pärast laupäevast põhivõistlust. „Mis seal ikka, homme on uus päev.“

Laupäeva valitsesid poolakad. Dawid Kubacki võttis esimese ja Kamil Stoch teise koha, kokku oli esiseitsmes lausa kuus nende koondislast. Muu maailma parim oli kolmanda poodiumikoha võtnud sakslane Karl Geiger.