Sõitu alustas esikohalt Ferrari äss Charles Leclerc, kes suutis stardis Verstappeni selja taga hoida ning liidrikohta hoida. Monacolane hoidis liidrikohta 19. ringini, mil tegi sõiduvea ja sõitis autoga rajapiiretesse. Sellega oli Leclerci jaoks sõit läbi. Verstappen kerkis liidriks ning hoidis esikohta lõpuni välja.

Teise koha sai Lewis Hamilton ja kolmanda George Russell. Viimastel ringidel heitles Russell viimase poodiumikoha nimel Sergio Pereziga (Red Bull), lõpuks tõmbas pikema õlekõrre Russell. Hamiltoni teine koht on Mercedese hooaja parim tulemus, lisaks jõudsid tänavu esmakordselt mõlemad Mercedese mehed koos poodiumile.

Esinelikule järgnes kõva sõidu teinud Carlos Sainz (Ferrari), kes kerkis 19. kohalt viiendaks. Kümmekond ringi enne lõppu oli Sainz tegelikult kerkinud Perezist mööda kolmandaks, kuid seejärel kutsus tiim hispaanlase boksi ning Sainz langes esikümne lõppu. Sealt jõudis Sainz veel tagasi viiendale kohale.

Esikümnesse mahtusid veel Fernando Alonso (Alpine), Lando Norris (McLaren), Esteban Ocon (Alpine), Daniel Ricciardo (McLaren) ja Lance Stroll (Aston Martin).

Üldarvestuses on Verstappenil liidrina koos 233 punkti. Ta edestab juba 63 silmaga Leclerci. Kolmandal kohal jätkab Perez (163 p), neljandal Sainz (144 p), viiendal Russell (143 p) ja kuuendal positsioonil Hamilton (127 p).

Tiimide arvestuses on Red Bull kindel liider 396 punktiga. Neile järgnevad Ferrari (314 p), Mercedes (270 p) ja Alpine (93 p).

Hooaeg jätkub 31. juulil Ungaris toimuva GP-ga.