Torn kaotas kõvasti aega laupäevasel viimasel kiiruskatsel, kui ta sõitis teelt välja ning tegi viga auto paremale küljele ning mõlemale parempoolsele rattale. „Päeva algus oli keeruline, sest kuidagi ei olnud auto käitumisega rahul ja oma sõit andis ka kohati soovida,“ tõdes Torn laupäeva õhtul. „Saime päevapeale tunde ja auto paremaks, kuid viimasel katsel saime järelikult kuskilt torke või miskit, et rehv vaikselt tühjaks jooksis ja enne hoiatamata ühes vasakkurvis veljelt maha tuli. Selle tagajärjel proovisime jõudu kivimüüriga. Õnneks on nüüd auto kinnises pargis ja homme saab jälle gaasi panna.“

Laupäeva 16. lõpetanud Torn kerkis pühapäeval 12. kohale. Ta kaotas ralli võitnud itaallasele Damiano De Tommasole 2.53,8-ga. Teise koha pälvis itaallane Simone Campedelli (+10,4) ja kolmanda prantslane Yoann Bonato (+27,7).

Ford Fiesta Rally3 autoga võistelnud Virves valitses ERC3 klassi kogu ralli vältel. Klassis, kus oli ainult kolm osalejat, võitis Virves ülikindlalt. Ta edestas teise koha saanud poolakat Igor Widlaki ligi kaheksa minutiga. Kolmanda koha saanud Liibanoni sõitja Nassib Nassar kaotas Virvesele 14.22,1.