Eesti alustas esimest geimi koosseisus sidemängija Robert Viiber, nurgaründajad Albert Hurt ja Märt Tammearu, temporündajad Alex Saaremaa ja Henri Treial, diagonaalründaja Timo Tammemaa ning libero Silver Maar. Mängu algus oli tasavägine, aga geimi keskpaigast domineeris mängu selgelt Türgi ja geimivõit kindlalt kodumeeskonnale 25:17. Palju pahandust meie jaoks tegi vastaste diagonaalründaja Adis Lagumdzija, kes tõi 6 (+5) punkti. Meie diago Tammemaa tõi Eestile 4 (+1), Hurt lisas 3 (+1) punkti. Selgelt jäime alla rünnakute õnnestumise näitaja poolest – Eestil oli see 36%, Türgil 55%.

Teise geimi algkoosseis oli meil sama, mis mängu alustades, aga geim ise oli oluliselt tasavägisem. Ometi võit läks taas võõrustajatele 27:25. Raju etteaste tegi selles geimis türklaste nurgamees Baturalp Güngör, kes tõi oma meeskonnale 80%-lise rünnakute efektiivsuse juures (10-st tõstest 8 õnnestumist) 9 (+6) punkti. Meie resultatiivseimad olid selles geimis Tammearu 5 (+2) ja Tammemaa 4 (+4) punktiga.

Kolmadat geimi alustas Eesti sama koosseisuga, geimi edenedes said lisaks algkoosseisule platsile veel sidemängija Markkus Keel, nurgaründajad Kristo Kollo ja pikast, pea aasta pikkusest, vigastuspausist naasev Karli Allik. Geimivõit siiski kindlalt 25:19 Türgile, kes juhtis algusest lõpuni. Kodumeeskond leidis selles geimis taas uue liidri, seekord vedas neid nurgamees Mirza Lagumdzija 8 (+5) punktiga. Meie koondisele tõid Tammearu ja Tammemaa mõlemad 4 punkti.

Nagu kontrollmängudes tavaks mängiti ka üks lisageim. Selle võitis koosseisus Keel, Maar, Kollo, Tammearu, Tammemaa, Mart Naaber ja Mihkel Varblane mänginud Eesti 25:23.

Neljandas tõi Tammemaa Eestile 5 (+3), Kollo 4 (+1), Varblane 3 (+2) ja Tammearu 3 (+1) punkti.

Kogu mängu kokkuvõttes oli Eesti resultatiivseim Timo Tammemaa 17 (+9) punktiga. Tammearu lisas 14 (+5), Hurt 7 (+1) ja Treial 6 (+1) punkti. teiste panus jäi veidi väiksemaks.

Muud olulised näitaja Eesti poolt vaadatuna: blokipunktid 7 – 11, servi vastuvõtt 47% – 33%, serviässad 2 – 7, servivead 12 – 16, rünnakute õnnestumine 43% – 53%.

Teine kontrollmäng sama vastasega saab alguse laupäeval kell 17.30.