Mullu mängis Jõesaar Saksamaa kõrgliigas Bayreuthi ridades. Bundesligas jäi tema arvele keskmiselt 10,4 punkti ja 6,3 lauapalli.

Anwil võitis kevadel Poola meistrivõistlustel pronksmedali. Esimest hooaega tegutsenud Põhja-Euroopa liigas (ENBL) saadi esikoht. Algaval hooajal osaletakse lisaks Poola meistrivõistlustele FIBA Europe Cupi sarjas, kus neil on koht põhiturniiril kindel.

Anwil on Poola meistriks tulnud 2003., 2018. ja 2019. aastal.

„Olen väga õnnelik ja elevil, et saan sel hooajal Anwilis mängida. Olen võistkonna fännide ja koduhalli atmosfääri kohta palju head kuulnud. Loodan, et tuleb suurepärane hooaeg - tahan, et jõuaksime kõikides sarjades kaugele,“ rääkis Jõesaar Anwili kodulehele.

Anwili peatreeneri Przemyslaw Frasunkiewiczi sõnul tunneb ta Jõesaart hästi. „Olen teda juba pikalt jälginud ja tahtnud teda mitmel korral oma tiimi tuua. Lõpuks see õnnestus. Mis muutus? Kindlasti mängis FIBA Europe Cup tähtsat rolli. Eelmisel hooajal meil sellist võimalust pakkuda polnud,“ rääkis ta.

„Kõik, kes vaatasid sel aastal Eesti - Poola MM-valikmänge, panid Jõesaart tähele. Tema suur eelis on võimekus mängida positsioone 2-4. Mul oli sellist mängijat väga vaja. Ta on suurepärane viskaja ja võitleb lauapallide eest. Olen väga õnnelik, et suutsime ta siia meelitada,“ lisas juhendaja.

Jõesaar viskas veebruaris Tallinnas toimunud võidukas MM-valikmängus Poola vastu 22, võõrsil peetud kohtumises 14 punkti.