Dybala leping endise tööandja Torino Juventusega lõppes juunikuu viimasel päeval ning pärast seda olid tema teenetest huvitatud praktiliselt kõik Itaalia tippklubid. Lõpuks langes Dybala valik AS Romale, kellega sõlmiti kolmeaastane leping.

Põhjus, miks 28-aastane argentiinlane just pealinna klubi kasuks otsustas, võib peituda selles, et Rooma treeningutel ootab teda ees legendaarne Portugali juhendaja Jose Mourinho.

Kui Dybala seitse suve tagasi Juventusega liitus, nähti temas legendaarsete Argentina pallivõlurite Diego Maradona ja Lionel Messi mantlipärijat. Viimastel aastatel on hakanud 28-aastase ründaja sära aga vaikselt tuhmuma ning lisaks mitmetele vigastustele, seostatakse Dybala vormilangust ka mängija kehva enesedistsipliiniga. Sellest hoolimata sai ta möödunud hooajal 39 kohtumisega kirja 15 väravat ja kuus resultatiivset söötu.

Juventust esindas Dybala kokku 293 mängus, kogudes selle ajaga 115 väravat ja 48 tulemuslikku söötu. Lisaks viiele Serie A tiitlile krooniti ta neljal korral ka Itaalia karikavõitjaks.