Esimese seitsme MM-etapi jooksul on 27-aastane Fourmaux suutnud finišisse jõuda kõigest kolmel korral ning teeninud kokku üheksa punkti, mis annab talle punktitabelis 15. koha.

Prantslase sõnul on ta kehva hooaja algust kõvasti analüüsinud ning teinud avastuse, et probleemide allikas võib peituda tema ebakorrapärases hingamises. „Avastasin viimaste rallide ajal, et ma ei hinga. Aga kui sul pole piisavalt hapnikku, siis võid pärast mõnda minutit keskendumisvõime kaotada. Näen nüüd kõvasti vaeva, et kiiruskatsete ajal rohkelt hingata ja tundub, et sellest on kasu,“ rääkis Fourmaux ralliportaalile Dirtfish.

Sõitja on viinud asja koguni nii kaugele, et laseb isegi kaardilugejal Alexandre Corial endale hingamist meelde tuletada: „Me paneme sõna „hingama“ oma märkmetesse kirja ning pikemate sirgete ajal kirjutame selle välja. Seda sõna katsetel kuuldes mõtlen, et „õigus küll“ ja hakkan sügavamalt hingama,“ andis Fourmaux oma huvitavast meetodist teada.

„Ma arvan, et teen vähem eksimusi kui tavaliselt. Aga ootame ka järgmised rallid ära,“ on Fourmaux lootusrikas, et asjad lähevad paremuse poole.