Hoolimata numbriliselt kindlast võidust ei kulgenud kohtumine Kontaveiti jaoks sugugi libedalt. „Esimene sett oli väga tasavägine, aga mida aeg edasi, seda mugavamalt ma ennast väljakul tundsin. Mu mängutase oli terve kohtumise vältel tõusuteel, mille üle olen väga õnnelik,“ lausus Kontaveit kohtumisele järgnenud pressikonverentsil.

Neljapäeval toimuvas veerandfinaalis läheb Kontaveit vastamisi kodupubliku ees mängiva sakslanna Andrea Petkoviciga (WTA 67.). Kuigi mõlemad varasemad omavahelised kohtumised on lõppenud Kontaveiti jaoks võiduga, siis midagi lihtsat tema sõnul homme ees ootamas ei ole.

„Andrea saab kindlasti publikult kõvasti tuge, aga mulle on sellised mängud alati meeldinud. Meil on olnud varasemalt raskeid lahingud ja eeldan, et ka homne mäng tuleb keeruline. Ootan seda kohtumist väga, sest minu jaoks on tegu järjekordse võimalusega oma füüsilist olukorda parandada,“ rääkis Kontaveit, kelle jaoks on koroonaviirusest taastumine osutunud oodatust pikemaks.

Kontaveiti ja Petkovici veerandfinaal peetakse Hamburgi turniiri peaväljaku teise kohtumisena. Kuna mängudega tehakse seal algust kell 12, siis eestlanna võiks väljakule saada orienteeruvalt kell 13.30.