Eelmise hooaja lõpus valiti Kuuba Itaalia U19 sarja kõige väärtuslikumaks mängijaks ning lisaks sai ta Livorno klubi eest kaasa lüüa Serie B tasemel. Itaalia kolmandal liigatasemel kogus noor eestlane keskmiselt 14,1 minutiga 3,5 punkti ja 1,9 lauapalli, tabades kolmepunktiviskeid 39,6-protsendiliselt.

Kuubaga kaheaastase lepingu teinud Cento klubi kinnitas läbi oma kodulehe, et Eesti noormehe puhul pole tegemist mitte ainult investeeringuga tulevikku, vaid tema füüsiliste ja tehniliste võimetega võib hakata meeskonnas koheselt tähtsat rolli mängima, vahendab Eesti korvpalliliit.

Sel nädalal on Kuuba koos Eesti U20 koondisega kaasa löömas Tbilisis toimuval B-divisjoni EM-turniiril, kus teisipäevase seisuga on meie noormehed võitnud kolm esimest vastast ja kindlustanud endale alagrupi võidu.

Seniste matšidega on Kuuba olnud Eesti rivistuse kõige stabiilsemaks ja parima efektiivsusteguriga (16,7) mängijaks, kui tema arvele on jäänud keskmiselt 24,7 minutiga 11,3 punkti, 6 lauapalli, 2 resultatiivset söötu ja 1,3 vaheltlõiget ning kolmepunktivisked on kukkunud lausa 60-protsendiliselt.

Kuuba on Mait Petersoni (Agrigento Fortitudo) ja Karl Markus Poomi (Novipiù JB Monferrato) järel kolmas Eesti noor korvpallitalent, kes saab end eeloleval hooajal esmakordselt proovile panna Itaalia esiliigas.