Kevadel Eesti esiliigas kolmanda koha saanud Keila peatreenerina jätkab Peep Pahv.

„Kui selline võimalus tekkis, siis tuli kinni haarata. Seda ei saanud kasutamata jätta. Kui me ei oleks seda projekti käima pannud, siis kahetsus oleks suur olnud. Peab olema õnnelik ja rahul, kuigi põhitöö algab alles nüüd pihta, kõik eelnev on olnud pigem tilu-lilu,“ rääkis Pahv Delfi videointervjuus.

Tema sõnul oli kevade ja suve jooksul ka selliseid hetki, kui tundus, et meistriliiga mõttest ei saa asja. „Noormängija, mu enda poeg (Margus Pahv - A.K.) on mu madalpunkte näinud küll, kui ma olen öelnud, et, kurat, sellest ei tule midagi välja. Siis teine päev on tundunud, et saab küll ja siis on jälle tundunud, et ei saa. Sellepärast ma ei tahtnudki midagi varem välja öelda. Ei olnud kindlust. Põhiline, et Keila linna tugi oli olemas. Sellepealt saime edasi minna. Aga toetajate leidmine on olnud paganama keeruline asi,“ ütles Pahv.

Vaata lisaks videost, mis saab Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse juhatajana töötava Pahvi ajakirjanikukarjäärist ning kuidas edeneb mängijate ja muude abiliste leidmine.