1. juulil teatasid senised FCI Levadia peatreenerid Marko Savić ja Vladimir Vassiljev, et nad ei jätka edaspidi ametis, mistõttu võttis hooaja lõpuni juhendaja rolli üle seni duubelmeeskonda vedanud serblane Ivan Stojković. Möödunud nädala laupäeval teatas Tartu Tammeka, et klubi peatreener Miguel Santos pani ameti maha ja kohustused võttis üle tema senine abimees Marti Pähn. Sel reedel tegid kaks meest uues rollis kõrgliiga debüüdi.

Põnevusmängu 254-pealine publik ei näinud. Juba teisel minutil suunas Maximiliano Ugge peaga sisse Zakaria Beglarišvili antud karistuslöögi. 20 minuti pärast oli taas aktsioonis Beglarišvili, kes leidis läbisööduga Mark Oliver Roosnupu, kes viis valitseva meistri ette juba 2:0.

Seejärel mäng rahunes ja kui Tammeka kaitsja Kevin Anderson sai viimase mehena tehtud vea eest 47. minutil punase kaardi, siis polnud enam võitjas kahtlust. Lõppskoori 3:0 vormistas 74. minutil Beglarišvili, kes keerutas ilus mammu ristnurka.

Meistriliiga tabelis on FCI Levadia 51 punktiga esikohal, kuid 50 silma kogunud FC Flora on pidanud neist lausa kaks mängu vähem. Tartu Tammeka on kuues.