2016. aastal Argentiina ralli võitnud ja WRC-hooaja kokkuvõttes neljanda koha saanud Uus-Meremaa piloot sõitis viimati MM-tasemel 2019. aastal. Pika pausi järel naasis Paddon tippude sekka – Rally Estonia järel oli tal kasvas osaleda Soome ja Uus-Meremaa etappidel.

Hyundai i20 Rally2 masinaga sõitnud 35-aastane legend polnud Eestis kuigi kiire ja tal oli raskusi masina roopas hoidmisega. Reedel esimesse hoolduspausi jõudes oli ta omas klassis kaheksas, kaotust juhtinud Emil Lindholmile oli ligi minut. Kuid see oli köömes võrreldes hilisema uudisega – tema koroonaviiruse test oli positiivne ja nii päädis Paddoni MM-sarja naasmine väga varakult.

„Kahjuks peame Rally Estonia katkestama. Olen enamat kui ülipettunud, aga mul pole muud võimalust,“ kirjutas Paddon sotsiaalmeedias. „Tundsin end juba eile õhtul halvasti, kuid siis oli mu koroonatest negatiivne. Täna hommikul olin juba päris haige, mistõttu ma ei suutnud etappidele ega sõitmisele keskenduda.“

Täna lõunal tehtud proov näitas, et Paddon on nakatunud koroonasse. „Nüüd järgime koroonaprotokolle, mis tähendab rallilt lahkumist. Tänan Uus-Meremaa Hyundaid mõistva suhtumise eest, sest ajastus oli uskumatult halb. Eriti arvestades, et olen viimasel kahel aastal suutnud nakkusest mööda hiilida. Nüüd keskendume tervisele ja taastumisele, et saaksime Soomes vajutada. Vabandan kõigi ees,“ lisas ta.