Nimelt sõlmisid Kontaveit ja Porsche koostöölepingu, mille alusel sai maailma teisest reketist Saksa autobrändi partner. Porsche Eesti jaoks on tegemist esimese selletaolise koostööprojektiga.

Porsche Eesti esindaja ja Auto 100 juhatuse liikme Jussi Pärnpuu sõnul on Porsche globaalselt tennise valdkonda toetanud juba aastakümneid, mistõttu oli partnerlus Anetiga kohalikul tasandil ka ettevõtte jaoks loomulik samm. Anett Kontaveit saab Porsche Eestilt oma kasutusse Porsche Panamera, mille tagatiival olev sõnapaar „Perfect match“ sümboliseerib nii tennise kõrgliigat kui ka kahe valdkonna – mootorispordi ja tennise – omavahelist sobivust.

„Porsche on ametlik tennise partner olnud juba üle 40 aasta. Meil on hea meel, et saame läbi sõlmitud koostöö neid kahte spordiala – mootorisporti ja tennist – tugevamalt siduda ka Eestis,“ lausus Pärnpuu. „Nii nagu ringrajal, pead ka tennises olema kiire, täpne, aimama ette vastaste manöövreid ja pidevalt treenima, et olla esireas. Kõik see nõuab suurt pingutust, ettevalmistustööd ja meeletut logistikat erinevate riikide ja tenniseväljakute vahel, mistõttu on meil siiralt hea meel, et saame anda panuse Anetti tennisekarjääri toetamisesse,“ sõnas Pärnpuu.

Anett Kontaveit lisas, et Porsche bränd on teda paelunud läbi kogu tennisekarjääri. „Porsche Tennis Grand Prix on tennisistide seas üks populaarseimaid ja olulisemaid võistlusseeriaid, mille ajalugu ulatub juba 40 aasta taha. Olen imetlenud Porsche järjepidevust tennise toetamisel ja mul on siiralt hea meel, et ka minul isiklikult õnnestub selle brändiga Eestis koostööd teha,“ lausus Kontaveit.