„Kogu laagri korraldamine on olnud üks äge loominguline protsess, mil lõpuks kõik ideed ja mõtted on saanud teostuse. Organiseerimist on olnud küll palju, kuid see on olnud väga põnev minu jaoks. Õpetame lastele juba maast madalast jäähoki kultuuri, mis hõlmab nii riietusruumi, kuidas enda varustus paigutada ja enda asjade eest hoolitseda, kui ka reegleid ja koostööd oma meeskonnakaaslastega,“ rääkis treener Jaanus Sorokin, et kuna laste vanus jääb 7-12 eluaasta vahele, siis kasvatustööd jagub.

Kolmapäeval külastas hokihunte ka rahvuskoondise kapten ning taas Soome kõrgliigas JYP Jyväskylä eest mängiv Robert Rooba, mis tekitas poistes väga suurt elevust.

Noored hokipoisid said väga lähedalt näha, kuidas tõeline hokiproff jääpeal liigub, seda kiirust ning osavust, mis väga suure töö ja aastatega on saavutatud. Peale jäätreeningut rääkis Rooba oma sportlaskarjäärist ning poisid said temalt otse küsimusi küsida. Kõik said enda soovitud särgile, nokamütsile ja uiskudele mängija autogrammi.

„Loodan ja usun, et Robert Rooba külastamine ning nägemine annab noortele hokipoistele veel rohkem indu juurde. Kui sa tõesti soovid ja oled nõus väga palju vaeva nägema, siis võib ka sinust saada üks tõeline hokimees,“ rääkis Sorokin.

Vaata, kuidas Robert Rooba noorte hokihuvilistega jääd jagas: