Möödunud neljapäeval pidi Soome klubi võõrsil eestlaste 1:0 paremust tunnistama, kuid Henni sõnul Florat korduskohtumises midagi lihtsat ei ei oota.

„Kindlasti ootame rasket mängu kahe üpris võrdse meeskonna vahel. Seinäjoki on kodus tugev ja tunneb end sellel väljakul ehk veidi mugavamalt. Neil on individuaalselt väga osavad mängijad, kes suudavad mänge otsustada. Neile meeldib palli vallata ja kohtumisi domineerida. Peame sellega arvestama, aga kindlasti ka ise palliga nende väljakupoolele jõudma, et mitte liiga lihtsalt initsiatiivi ära anda. Homme saab huvitav olema,“ rääkis Henn mängule eelnenud pressikonverentsil.

Ta lisas: „Ma arvan, et võib oodata natuke agressiivsemat vastast. Esimese mängu alguses oli hästi näha, milline on nende mentaliteet ja käekiri. Sellises seisus, kus neil on selg vastu seina, tahetakse koduväljakul agressivsemalt ja julgemalt mängima tulla. Aga nagu ma olen ka varasemalt euromängude eel öelnud, siis ennustamisega mulle tegeleda ei meeldi. Juba esimesel minutil võib keegi nurga- või karistuslöögist värava lüüa ja kogu ennustus pööratakse teistpidi. Raske öelda milliseks see mäng kujuneb, ettearvamatust on jalgpallis palju.“

Flora on viimase aasta jooksul kaotanud kolm penaltiseeriat (Nikosia Omonia, FCI Levadia ja Paide Linnameeskonna vastu) ning Henni sõnul on tehtud kõik endast olenev, et sarnast saatust sedapuhku vältida.

„Oleme enda löömist analüüsinud ja sellele päris palju tähelepanu pööranud. Penaltiseeria puhul on muidugi treeningu ja mängu vahel väga suur erinevus, sest trennides on raske täpselt sellist olustikku ja pinget luua. Aga oleme varasemad löögid läbi analüüsinud ja proovinud sealt mingeid mustreid leida.“

Erinevalt Florast ei andnud kohalik meistriliiga konkurentidele nädalavahetusel puhkust ning Seinäjokil tuli Honka alistamiseks kuni viimaste minutiteni võvasti vaeva näha. Henni sõnul see aga kummalegi tiimile eelist anda ei tohiks.

„Ei usu, et see väga suurt mõju avaldab. Kes näeb seda eelisena või miinusena on oma peas kinni. Nagu me eelmisel aastal ise tunnetasime, siis sellises hooaja faasis pole füüsiliselt suur probleem mängida nädalas ka kaks mängu.“

Flora mängijad on kenasti terved ning vigastuste pärast keegi homme eemale ei tohiks jääda: „Hooaja keskel on ikka väikeseid küsimärke ja pigivigastusi, mille kohta saame täpsemat infot, kas tänase päeva jooksul või homme hommikul. Aga suures pildis on kõik mängijad terved ja meie valikus olemas,“ rääkis treener.

Flora poolkaitsja Markus Poomi sõnul meeskonnas liigset võidukohustust ei tunta: „Ma arvan, et mängijate meeleolu on hea. Saime esimesest mängust kätte selle mida tahtsime ning arvan, et on hea homsele kohtumisele võidu pealt minna. Loomulikult mängijad tunnetavad ka seda, et tegemist on eurosarja kohtumisega. Selline heas mõttes ärevus ja pinge käib asjaga kaasas. Aga meil on meeskonnas piiisavalt kogenud mängijad ja teame, mida homselt mängult oodata.

„Me peame oleme valmis endast kõik väljakule jätma. Loodetavasti võidame ja saame paarist edasi. Hetkel üritame püsida positiivsed, sest meil pole mingit põhjust sellele mängule kartlikult minna,“ lisas Poom.