Sporditeadust õpetatakse Suurbritannia vanglas kehalise kasvatuse programmi osana. 54-aastane kuuekordne suure slämmi tšempion räägib muu hulgas kaasteelistele toitumise ja erinevate treeningvõtete kasulikkusest. Võimlasse või jõusaali tunde andma Beckerit veel ei lasta, sest on vanglas veel liiga vähe viibinud.

Abiõpetaja klassiruumis on aga positsioon, mida paljud kaasvangid ihaldaksid, kuid milleni vähesed jõuavad. Pahaste kaasvangide perekonnad on viimastel päevadel kirjutanud Huntercombe'i vangla juhatajale kaebekirju, milles nõuavad vastust, kuidas Beckerile selline privileeg kõigest kaks ja pool kuud pärast vanglasse sisse kirjutamist osaks sai, vahendab The Sun.

„Tavaliselt pead sa aastaid ära istuma, enne kui sa saad sellise koha nagu abiõpetaja klassiruumis, mida nähakse suure privileegina,“ ütles üks looga kursis olev allikas.

„Aga Becker sai selle juba mõned nädalad peale kohtuotsuse väljakuulutamist. See on tekitanud palju pahameelt ja mõne vangi pereliikmed on kirjutanud kaebekirju.“

Becker mõisteti kohtus süüdi erinevate varade varjamises, mille koguväärtus küündis kolme miljoni euroni.

Becker loodab, et hiljemalt novembris antakse ta üle Saksamaale, kus ta juba enne jõule trellide tagant tingimisi vabastataks.