Pärnust pärit Konontšuk esindas kodulinna meeskonda hooajal 2017-2018, pärast mida liitus ta Tšehhi Get Better Academy korvpalliakadeemiaga. 2019. aastast mängis korvpallur kaks hooaega USAs NCAA ülikooliliigas Southern Mississippi Golden Eagles’i meeskonnas, kust pärast põlvevigastust naasis möödunud hooajal tagasi Pärnu Sadama ridadesse. Eesti-Läti Ühisliigas sai Konontšuk keskmiselt mängida 25,3 minutit, mille jooksul tõi keskmiselt 11,9 punkti, 5,1 lauapalli ja 1,2 resultatiivset söötu, vahendab Kalev/Cramo.

1+1 lepingu sõlminud Konontšuk ootab oma sõnul väga meeskonnaga treenimist ning erinevates sarjades osalemist. Mängija väitel oli tal laual mitu pakkumist. „Kalev/Cramoga liitumine on minu jaoks samm järgmisele tasemele. Tunnen, et sellises professionaalses keskkonnas ja organisatsioonis arenen märgatavalt ning see on hetkel minu jaoks kõige olulisem,“ selgitas ta valikut.

Peatreener Heiko Rannula, kes tegi Artur Konontšukiga Pärnu Sadamas koostööd nii 2017-2018 kui ka eelmisel hooajal, kirjeldab mängumeest järgmiselt: „Arturi jaoks saab olema tähtis aasta, ta peab püsima terve ja keskenduma maksimaalselt, et uues kohas ja suuremas konkurentsis läbi lüüa. Tal on ambitsiooni ja tahtejôudu, et teha järgmine samm. Kõik teavad tema viskaja omadusi, lisaks oleks vaja ka kaitses ja palliga mängus paremaks saada.“

Konontšuk on kuues BC Kalev/Cramo lepinguline mängija, tulevaks hooajaks kuuluvad meeskonda lisaks temale Hugo Toom, Kristjan Kitsing, Oleksandr Kovliar, Tanel Kurbas ja Taavi Jurkatamm.