Suveliiga avamängus pingile jäetud Drell pääses teises kohtumises väljakule 18 minutiks, mille jooksul viskas 11 punkti (vabavisked 1/1, kahesed 2/4, kolmesed 2/6). Lisaks noppis ta kolm lauapalli, jagas kaks tulemuslikku söötu, tegi kolm vaheltlõiget ja ka kaks pallikaotust.

„Ma olen mitmekülgne ääremängija. Suudan teha kõike, mida meeskond vajab, seda nii kaitses kui ka rünnakul. Oskan visata, palliga liikuda ja sööta. Saan kõigega hakkama, mida treener minult nõuab,“ jagas Drell mainekale spordiportaalile tagasisidet.

„Tahan tõestada, et oleksin NBA-s väärtuslik rollimängija,“ lisas eestlane.

Drelli sõnul naudib ta hetkel kõige enam aga just kaitsemängu ja visete võtmist: „Ma isegi ei tea miks, aga mulle meeldib väikeste tagamängijate vastu kaitses olla. Ma olen seda külge endas viimastel aastatel arendanud. Aga oleme ausad, loomulikult meeldib mulle ka peale loopida. Tunnen, et mu visked lähevad aina paremaks ja varsti saab minust tõeline viskekahur.“

22-aastase Drelli tegutsemine on positiivselt silma jäänud ka Bullsi suveliiga peatreenerile John Bryantile. „Ta teab, kuidas tuleb korvpalli mängida. Ma tundsin ennast kindlalt, kui ta platsile saatsin, sest tal on hea läbimineku oskus.“

„Drell teab, kuidas sööte vahelt lõigata ja millal pall edasi toimetada. Samuti oskab ta vajadusel palli kiiresti üle tuua ja häid lahendusi leida,“ lisas Bryant.

NBA suveliigas on võimalik Drelli uuesti väljakul näha juba kolmapäeval, kui Eesti aja järgi täpselt südaööl läheb Chicago Bulls vastamisi Toronto Raptorsiga.