Washington Post kirjutab, et Rooney saabus pühapäeval USA-sse, et D.C. Unitediga leping sõlmida. Väidetavalt on osapooled lepingu tingimustes juba kokkuleppele jõudnud.

Sotsiaalmeedias levivad ka videod Rooneyst, kes pühapäeval Dulles' lennujaamas maandus. Posti teatel andis Rooney ka lühikommentaari, kus ütles, et lepinguga seoses „on vaja mõned asjad veel paika saada“, aga ta ootab uut väljakutset.

Endine ründetäht mängis D.C. Unitedis aastatel 2018-2020. Rooney arvele jäi 52 mänguga 25 väravat.

D.C. United on tuttav klubi ka Eesti jalgpallisõpradele, sest 2020. aastal siirdus sinna mängima Erik Sorga. Tänavu jaanuaris Unitedist Göteborgi IFK-sse siirdunud Eesti koondise ründajal jäi USA-s suurem läbimurre tegemata. MLS-is jäi tema arvele 20 mängu ja üks värav.

Rooney tegutses viimati Derby County peatreenerina, mis tänavu Inglismaa esiliigast välja langes tugevuselt kolmandasse sarja. Derby County jäi liigas 34 punktiga eelviimaseks ehk 23ndaks. Samas pidid nad majandusraskuste tõttu hooaega alustama 21 miinuspunktiga. Reaalselt kogus Derby County 55 punkti, mis oleks neile 24 meeskonna seas andnud 17. koha. 24. juunil pani Rooney omal soovil Derbys ameti maha.

D.C. United asub MLS-is käimasoleval hooajal idakonverentsis 17 punktiga eelviimasel kohal.