Sõitu alustas parimalt stardikohalt Red Bulli sõitja Max Verstappen, kuid Leclercil õnnestus temast sõidu jooksul koguni kolmel korral mööduda ning lõpuks konkurenti finišis ka pooleteise sekundiga edestada. Leclerci jaoks oli tegu hooaja kolmanda etapivõiduga, aga viimati seisis ta poodiumi kõrgeimal astmel aprilli alguses Austraalias.

Ferraril avanes tegelikult hea võimalus ka kaksikvõidu võtmiseks, kuid paraku andis Carlos Sainzi masin Verstappenit jahtides otsad ning lahvatas põlema.

Lisaks Sainzile tabas ebaõnn ka Sergio Perezit (Red Bull), kes juba esimestes kurvides George Russeliga (Mercedes) kokku põrkas. Kuigi Russell sai intsidendi eest viiesekundilise ajakaristuse, siis mõistagi see mehhiklase masinat terveks ei teinud ning Perezil tuli sõit katkestada.

Konkurentide äpardused tähendasid seda, et lõpuks tuli kolmandana üle finišijoone hoopiski Lewis Hamilton (Mercedes), kusjuures seitsmekordne maailmameister alustas sõitu alles kaheksandalt kohalt. Esikuuikusse mahtusid veel Russell, Esteban Ocon (Alpine) ja Mick Schumacher (Haas), kelle jaoks oli kuues koht senise F1 karjääri parim tulemus.

MM-sarja tabelis hoiab Verstappen endiselt 208 punktiga liidrikohta, kuid Leclercil (170 p) õnnestus võidu toel teiseks kerkida. Neile järgnevad Perez (151 p), Sainz (133 p) ja Russell (128 p).