Wimbledoni veerandfinaalmatšis itaallase Jannik Sinneriga nähti Djokovici ühe puhkepausi ajal valgest pudelist midagi sisse hingamas. Rituaalile eelnes käemärkidega suhtlus kellegagi oma taustajõududest.

Pärast eilset poolfinaalmatši Cameron Norriega võeti see teema Djokovici pressikonverentsil üles.

„Kas me võiksime ühe asja selgeks teha? Sinust on sel nädalal ringlemas pildid, nagu sa hingaksid midagi pudelist sisse. Kas sa saaksid meiega jagada, mis see on? Kas tegu on optilise illusiooniga?“ kõlas küsimus.

Djokovic vastas naerdes: „Võlujook. See on kõik, mis ma öelda saan. See aitab. Te saate varsti teada, aga praegu ma ei saa sellest rääkida.“

Oma karjääri 32. suure slämmi turniiri finaalis kohtub Djokovic pühapäeval austraallase Nick Kyrgiosega, keda ta jaanuaris toimunud vaktsiinisaaga tõttu väga austab. Mäletatavasti visati Djokovic Austraaliast välja, sest ta polnud vaktsineeritud.

„Kui mul olid Austraalias rasked ajad, oli ta üks väheseid mängijaid, kes minu eest seisis. See on midagi, mida ma tõeliselt hindan. Seega austan ma teda väga,“ rääkis Djokovic.

„Kyrgios annab endast väljakule astudes alati kõik. Tema servis ja mängus on kõvasti jõudu. Pole kahtlustki, et ta kavatseb olla agressiivne. Pean selleks tõsiselt valmistuma. Parim mängija võitku.“