Vihma tõttu polnud võimalik eile Kalevi Tenniseklubis mängudega kell 15, nagu plaanitud, algust teha. Meeste üksikmängu finaal lükati tänase peale. Mäng algas kell 13.

Meesüksikmängu meistri selgitavad kolmandat korda finaalis mängiv ja 2017. aastal meistrikski tulnud Kristjan Tamm ning esmakordselt nii kaugele jõudnud Patrick Mouratoglou akadeemia kasvandik Mark Lajal.

Ka Tamm treenis kunagi Mouratoglou akadeemias, kuid harjutab nüüd sellest pooletunnise autosõidu kaugusel asuvas All In akadeemias.

Delfi TV näitab mängu otseülekannet.

Lajal alistas teel finaali Andreas Sillaste, Mathias Tempeli, Johannes Seemani ja Oliver Ojakääru, Tamm on sel nädalal üle mänginud Indrek Soome, Matthias Uwe Kaski ja Kenneth Raisma.

MÄNGU KÄIK:

Lajal jäi kahe servimurdega 1:4 taha ning tegi ühe murde tagasi 2:4 peal. Rohkem murdeid ei nähtud ning Tamm võitis avaseti 6:4, kuigi seti viimases geimis oli Tamm oma servil 30:40 taga.

Teise seti ainsa servimurde tegi Tamm üheksandas geimis, minnes 5:4 juhtima. Viimases geimis päästis Lajal ühe settpalli, kuid Tamme 6:4 setivõitu ta siiski väärata ei suutnud.

Kolmanda seti saatus otsustati kiires lõppmängus, kus Tamm pani paremuse maksma numbritega 7:4 ning kindlustas sellega endale teise Eesti meistritiitli. Tamme võidunumbriteks jäid seega 6:4, 6:4, 7:6 (4).