The Suni teatel ütlesid Ronaldo esindajad klubi uuele tegevjuhile Richard Arnoldile, et viiekordne maailma parim jalgpallur ei jää meeskonda edasi, kui klubi ei kvalifitseeru Meistrite liigasse. Just see mullusel hooajal Unitediga juhtuski.

Uus peatreener Erik ten Hag ütles algselt, et Ronaldo on jalgpallis tõeline „hiiglane“ ja avaldas soovi teda klubis hoida, kuid pärast läbirääkimisi juhatusega nõustub hollandlane, et Ronaldol oleks aeg lahkuda.

Ajaleht Daily Mail teatab omalt poolt, et United nõustub Ronaldo klubivahetusega juhul, kui sel suvel pakutakse tema eest vähemalt 13 miljonit naela.

Eile selgus, et vähemalt Müncheni Bayern Ronaldot jahtima ei hakka. Legendaarne endine väravavaht, Bayerni tegevdirektor Oliver Kahn teatas Saksamaa väljaandele Kicker: „Hindan Cristiano Ronaldot kui üht läbi aegade parimat mängijat, kuid tema palkamine meie filosoofiaga kokku ei lähe.“

Lisaks Bayernile on Ronaldot seostatud Londoni Chelsea, FC Barcelona, Napoli, Pariisi Saint-Germaini ja Milano Interiga. Erinevate väljaannete teatel on Ronaldo agent Jorge Mendes kohtunud juba nii Chelsea kui Barcelona esindajatega.

Manchester United lõpetas eelmise hooaja Inglismaa kõrgliigas alles kuuenda kohaga. Võitnud Manchester Cityst jäädi maha lausa 35 punktiga.