Mängu peakohtunikuks oli soomlanna Lina Lehtovaara ja esimene abikohtunik eestlanna Karolin Kaivoja. Lisaks olid brigaadis rootslanna Tess Olofsson ja kreeklanna Chrysoula Kourompylia.

„Põhjamaa kohtunik vilistas Põhjamaa naiskonna mängu ja ta andis neile penalti. Ma ei taha öelda, et see juhtus sellepärast, et tema oli kohtunik. Kuid ma ütlen, et see statistika oli olemas ja see muutis tal mängu hindamise väga keeruliseks. UEFA on väga täpne, nad ütlevad teile, mida teha, ja on väga täpsed... Ma arvan, et nad (UEFA – toim) tegid siin vea,“ ütles Shiels pressikonverentsil, vahendab NRK.

„Ma ei pea seda sobivaks. Ma ei süüdista teda (kohtunikku – toim) selles, et me kaotasime. Ma arvan, et me ei peaks sellest rohkem rääkima,“ lisas põhjaiirlane.

Shielsi veidi segasele avaldusele andis napi kommentaari ka Norra naiskonna peatreener Martin Sjögren. „Mida ma peaksin sellest arvama? Arvan, et kohtunik oli hea,“ sõnas Sjögren. Norralane lisas, et kindlasti ei otsustanud selle mängu saatust kohtunik.

Shiels unustas kohtunikke kritiseerides ära, et kõik penaltiotsused vaatab EMil üle VAR ehk videokohtunik. Seekord täitis videokohtuniku ülesandeid portugallane.